Megérkezett a karácsonyi limitált kollekció!

Megérkezett a karácsonyi limitált kollekció: lágy mandula és édes vörösáfonya - akár 1590 Ft-tól! Fedezze fel a varázslatos karácsonyt az Yves Rocher limitált illataival. Kényeztesse saját magát vagy válasszon csomagajánlatainkból és szerezzen örömöt szeretteinek! A részletekről érdeklődjön az üzlet szépségtanácsadóinál.

A kedvezmény 2023.10.27-től 2023.12.24-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Megérkezett a karácsonyi limitált kollekció!
Gasztronómia - Agria Park

GASZTRONÓMIA

Kóstold meg a távol-keleti konyha ízeit a WOK n'Go étteremben!

Különleges fűszerezés, omlós húsok ropogós bundában és sok-sok zöldség biztosítja az utánozhatatlan ízélményt!

Éttermeink

Esemény / Országos Cipősdoboz Akció

A Baptista Szeretetszolgálat évről évre megszervezi karácsonyi adománygyűjtő akcióját, a Cipősdoboz Akciót. A program célja, hogy minél több rászoruló gyermeket és családját karácsonyi meglepetésekkel segíthesse az adventi időszakban. Ennek érdekében szerte az országban több száz gyűjtőpont létesül, hogy a jótékonykodásra kész támogatókat fogadhassa, ajándékaikat összegyűjthesse, az Agria Park immáron harmadik éve csatlakozott a gyűjtőpontok közé.

Az összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül juttatja el a gyermekekhez, még az ünnepek előtt. A dobozok elsődlegesen gyermekotthonokba, nagycsaládos szervezetekhez, kórházakba, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolákba, egyesületekhez, alapítványokhoz, civil szervezetekhez kerülnek.

Az idei Cipősdoboz Akcióban 2023.11.24-2023.12.18 között várják a felajánlott csomagokat, amelyeket leadhattok az Agria Parkban található , erre a célra kijelölt helyiségben, a Café Frei kávézóval szemben, nyitvatartási időben, minden nap 10:00-18:00 között.

Ha szeretnél Te is az ajándékozók közé tartozni, keress otthon egy üres cipősdobozt, és töltsd meg ajándékokkal! A dobozra rá fog kerülni, hogy hány évesnek, illetve fiú vagy lány részére készítetted-e össze! A cipősdoboz ajándékokat 0-18 éves korig várják.

Mi kerülhet a dobozba?

Bármilyen játékot, higiéniai felszerelést, mesekönyvet, édességet, iskolaszereket, kedves üzenetet... Bármit, az ajándékodnak csak a képzeleted szabhat határt!

Mi ne kerüljön a dobozba?

 • Agresszivitásra késztető képek, játékok (pl.: játékpisztoly, kés, pc-játék),
 • Konzerv, romlandó étel, gyümölcs,
 • Törékeny tárgy (tükör, porcelánbaba, stb.),
 • Gyógyszerek,
 • Törött, nem használható állapotú játékok.
 • Egy kis csoda minden dobozban: csaljunk együtt mosolyt minél több gyerek arcára!

  Tovább az összes eseményhez

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  Vásárlási utalvány