FAQ

Szőke István, bevásárlóközpont igazgató
Mobil: +36 20 269 5370
E-mail: szoke.istvan@agriapark.hu

Agria Park igazgatóság
Telefon: +36 36 512 404
E-mail: marketing@agriapark.hu

Az Agria Park 0-24 nyitva tartó, 520 férőhelyes mélygarázzsal rendelkezik, melyben az első óra parkolás ingyenes, minden további megkezdett óra pedig 300 Ft. Az Agria Mozi és a Plaza Fitness látogatása esetén az első 3 óra parkolás ingyenes, a kedvezményt az Agria Mozi és a Plaza Fitness pénztáránál szükséges érvényesíteni. Ezekben az esetekben a 3 óra letelte után minden további megkezdett óra 300 Ft.

Mozgáskorlátozottak számára a parkolás ingyenes!

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, használja a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket és távozás előtt mutassa fel mozgáskorlátozott parkolási igazolványát az Információs Pultnál.

Igen, a 30 napra érvényes havi bérlet ára bruttó 15 000 Ft. Új bérletkártya vásárlása estén 1 500 Ft kaució megfizetése kötelező. A bérletkártya elvesztése esetén bruttó 2 000 Ft kártyapótlási díj fizetendő.

A bérlet hétfőtől szombatig 9.30-tól 21.00-ig, vasárnap 9.30-tól 19.00-ig vásárolható meg az emeleti Információs Pultnál.

30 napnál rövidebb időszakra bérlet nem váltható.

A bérlet megvásárlásával bérleti jogviszony jön létre. A bérleti időszak alatt a szolgáltatás igénybevételének szüneteltetése nem jár a bérlet árának teljes, vagy időszakos visszatérítésével.

December hónapra parkolóbérlet vásárlása, illetve meghosszabbítása nem lehetséges.

A bevásárlóközpont területére kutyát és egyéb állatot behozni tilos, kivéve a hámmal és megkülönböztető jelzéssel ellátott segítő kutyákat, valamint az állatszállító hordozóban vagy táskában elhelyezett kisállatokat.

Igen, az Agria Park rendelkezik egy csendes, a bevásárlóközpont nyüzsgésétől valamelyest távoli, mégis könnyen megközelíthető Baba-mama szobával. A szoba az 1. emeleten, az ételudvarral szembeni bejárat után található. A kulcsot az Információs Pultból lehet felvenni név és telefonszám megadásával. A szobában található pelenkázó asztal, cumisüveg melegítő, kényelmes fotel, valamint természetesen kézmosó kagyló, törülköző és szappan.
Igen, a Törvényház utca felőli főbejárat, valamint a Díszkert, és az onnan a bevásárlóközpontba vezető bejáratok is akadálymentesen elérhetőek. Bent liftek, illetve mozgójárda segíti a közlekedést, utóbbival a mélygarázs is könnyedén megközelíthető.
Gasztronómia - Agria Park

GASZTRONÓMIA

Kóstold meg a távol-keleti konyha ízeit a WOK n'Go étteremben!

Különleges fűszerezés, omlós húsok ropogós bundában és sok-sok zöldség biztosítja az utánozhatatlan ízélményt!

Éttermeink

Kiállítás / Rézolaj

A Galériában 09.16-10.19. között megtekinthető az Átjárók c. kiállítás, amelyen Soproni Kiss Gábor festőművész, Kozák Béla fémszobrász valamint Bolgovics Gergő festőművész alkotásaival találkozhattok majd.

Tovább az összes eseményhez

Iratkozz fel hírlevelünkre

Vásárlási utalvány