Parkolás

Agria Park parkolás

Az Agria Park alagsorában található parkolóház 520 személygépkocsi kényelmes és biztonságos parkolására nyújt lehetőséget. A parkoló 0 órától 24-ig áll a vásárlók rendelkezésére.

Parkoló nyitvatartása: 0-24 óráig

Parkolási díjak

Az első 1 óra ingyenes!
Minden további megkezdett óra 300,- Ft.

Kedvezmények: Az Agria Mozi, a Plaza Fitness és a Chili Jóga látogatása esetén az első 3 óra parkolás ingyenes! (A kedvezményt az Agria Mozi, a Plaza Fitness és a Chili Jóga pénztáránál érvényesíteni szükséges!) Minden további megkezdett óra 300,- Ft.

Mozgáskorlátozottak számára a parkolás ingyenes! A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, használja a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket és távozás előtt mutassa fel mozgáskorlátozott parkolási igazolványát az Információs Pultnál.

Havi bérlet

30 napra érvényes havi bérlet: bruttó 15 000,- Ft Új bérletkártya vásárlása estén 1 500,- Ft kaució megfizetése kötelező. A bérletkártya elvesztése esetén bruttó 2 000,- Ft kártyapótlási díj fizetendő. A bérlet hétfőtől szombatig 9.30-tól 21.00-ig, vasárnap 9.30-tól 19.00-ig vásárolható meg az emeleti Információs Pultnál.

30 napnál rövidebb időszakra bérlet nem váltható.

A bérlet megvásárlásával bérleti jogviszony jön létre. A bérleti időszak alatt a szolgáltatás igénybevételének szüneteltetése nem jár a bérlet árának teljes, vagy időszakos visszatérítésével.

Számla

A parkolási díjra vonatkozó számlaigényét az információs pultnál elérhető, vagy az Agria Park weboldaláról letölthető Adatlap számla igényléshez elnevezésű nyomtatvány kitöltésével jelezheti. A kitöltött adatlapot az automatából kapott fizetési bizonylattal együtt leadhatja az Információs pultnál, illetve elküldheti postán a WPR Alfa Kft., 3300 Eger, Törvényház u. 4. címre, vagy e-mailben a penzugy@agriapark.hu e-mail címre. A számlát 1- munkanapon belül kiállítjuk és elküldjük a megjelölt címre. Tájékoztatjuk, hogy a hatályos törvényi előírások szerint számlát csak a 8 napnál nem régebbi fizetési bizonylat és pontosan kitöltött Adatlap ellenében tudunk kiállítani, a 8 napba a postán töltött idő is beleszámít.

Parkolójegy elvesztése

Elveszett jegy esetén a tényleges parkolási időre vonatkozó parkolási díjat kell megfizetni az Információs Pultnál. A tényleges parkolási díj meghatározása a rendszámazonosító funkcióval rendelkező parkolórendszer által rögzített időpont alapján történik.

Parkoló elhagyása

A parkolóból való kilépés akkor lehetséges, ha a vendég az ingyenes időszakokat meghaladó parkolás esetén a parkolási díjat a díjfizető automatánál kifizette.

Parkolási szabályzat (PDF)
Adatlap számla igényléséhez (PDF)

Gasztronómia - Agria Park

GASZTRONÓMIA

Kóstold meg a távol-keleti konyha ízeit a WOK n'Go étteremben!

Különleges fűszerezés, omlós húsok ropogós bundában és sok-sok zöldség biztosítja az utánozhatatlan ízélményt!

Éttermeink

Kiállítás / Rézolaj

A Galériában 09.16-10.19. között megtekinthető az Átjárók c. kiállítás, amelyen Soproni Kiss Gábor festőművész, Kozák Béla fémszobrász valamint Bolgovics Gergő festőművész alkotásaival találkozhattok majd.

Tovább az összes eseményhez

Iratkozz fel hírlevelünkre

Vásárlási utalvány