Parkolás

Agria Park parkolás

Az Agria Park alagsorában található parkolóház 520 személygépkocsi kényelmes és biztonságos parkolására nyújt lehetőséget. A parkoló 0 órától 24-ig áll a vásárlók rendelkezésére.

Parkoló nyitvatartása: 0-24 óráig

Parkolási díjak

Az első 1 óra ingyenes!
Minden további megkezdett óra 300,- Ft.

Kedvezmények: Az Agria Mozi, a Plaza Fitness és a Chili Jóga látogatása esetén az első 3 óra parkolás ingyenes! (A kedvezményt az Agria Mozi, a Plaza Fitness és a Chili Jóga pénztáránál érvényesíteni szükséges!) Minden további megkezdett óra 300,- Ft.

Mozgáskorlátozottak számára a parkolás ingyenes! A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, használja a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket és távozás előtt mutassa fel mozgáskorlátozott parkolási igazolványát az Információs Pultnál.

Havi bérlet

30 napra érvényes havi bérlet: bruttó 15 000,- Ft Új bérletkártya vásárlása estén 1 500,- Ft kaució megfizetése kötelező. A bérletkártya elvesztése esetén bruttó 2 000,- Ft kártyapótlási díj fizetendő. A bérlet hétfőtől szombatig 9.30-tól 21.00-ig, vasárnap 9.30-tól 19.00-ig vásárolható meg az emeleti Információs Pultnál.

30 napnál rövidebb időszakra bérlet nem váltható.

A bérlet megvásárlásával bérleti jogviszony jön létre. A bérleti időszak alatt a szolgáltatás igénybevételének szüneteltetése nem jár a bérlet árának teljes, vagy időszakos visszatérítésével.

Számla

A parkolási díjra vonatkozó számlaigényét az információs pultnál elérhető, vagy az Agria Park weboldaláról letölthető Adatlap számla igényléshez elnevezésű nyomtatvány kitöltésével jelezheti. A kitöltött adatlapot az automatából kapott fizetési bizonylattal együtt leadhatja az Információs pultnál, illetve elküldheti postán a WPR Alfa Kft., 3300 Eger, Törvényház u. 4. címre, vagy e-mailben a penzugy@agriapark.hu e-mail címre. A számlát 1- munkanapon belül kiállítjuk és elküldjük a megjelölt címre. Tájékoztatjuk, hogy a hatályos törvényi előírások szerint számlát csak a 8 napnál nem régebbi fizetési bizonylat és pontosan kitöltött Adatlap ellenében tudunk kiállítani, a 8 napba a postán töltött idő is beleszámít.

Parkolójegy elvesztése

Elveszett jegy esetén a tényleges parkolási időre vonatkozó parkolási díjat kell megfizetni az Információs Pultnál. A tényleges parkolási díj meghatározása a rendszámazonosító funkcióval rendelkező parkolórendszer által rögzített időpont alapján történik.

Parkoló elhagyása

A parkolóból való kilépés akkor lehetséges, ha a vendég az ingyenes időszakokat meghaladó parkolás esetén a parkolási díjat a díjfizető automatánál kifizette.

Parkolási szabályzat (PDF)
Adatlap számla igényléséhez (PDF)

Gasztronómia - Agria Park

GASZTRONÓMIA

Kóstold meg a távol-keleti konyha ízeit a WOK n'Go étteremben!

Különleges fűszerezés, omlós húsok ropogós bundában és sok-sok zöldség biztosítja az utánozhatatlan ízélményt!

Éttermeink

Esemény / Élménykoncert az Agria Park vásárlóinak!

A Bagossy Brothers Company idén nyáron egy különleges koncerttel érkezik Egerbe, amely nem más, mint egy Élménykoncert az Agria Park vásáróinak!

Hogyan is zajlik majd ez?

 • Vásárolj legalább 15.000 Ft értékben egy napon belül 2024.07.10 - 08.10. között az Agria Park üzleteiben,
 • a vásárlás napján vedd át Tiszteletjegyed az Információs pultnál,
 • és találkozzunk augusztus 10-én este egy feledhetetlen Bagossy Brothers Company koncerten!
 • Most egy különlegességgel is készülünk: távolabbról érkező látogatóinkra gondolva 2024. július 10-től korlátozott darabszámban lehetővé tesszük Speciális Jegy online megvásárlását , amelyhez 15 000 Ft értékű Agria Park Vásárlási Utalvány jár, amelyet 2025. augusztus végéig le tudtok vásárolni az Agria Park üzleteiben.

  A Speciális Jegy 2024. július 10-én 10:00 órától lesz elérhető online. A belépéshez 10 éves kor alatt nem szükséges külön Tiszteletjegy.

  Az online megvásárolható Speciális Jegy ezen a linken érhető el: https://tixa.hu/bagossy-eger-2024

  Fontosabb információk a vásárlással kapcsolatban:

 • Nem jár több darab Tiszteletjegy abban az esetben, ha az egy nyitvatartási napon egy üzleten belül történt vásárlás összege eléri vagy meghaladja a 45 000 Ft-ot (azaz egy üzletben történő 45 000 forint értékű vásárlás esetén nem jár harmadik darab Tiszteletjegy), vagy egy üzleten belül kettőnél több vásárlást igazoló blokkot mutat be a vásárló.
 • Az Exclusive Change pénzváltó szolgáltatása nem minősül vásárlásnak.
 • Számlák befizetése (telefon, gáz- vagy vízszámla stb.) nem minősül vásárlásnak.
 • Kapunyitás: 19:00

  Az Élménykoncert időpontja: 2024.08.10. 20:30

  A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a promóció szabályzata alább olvasható,az adatvédelmi szabályzat itt, a házirend itt érhető el.

  A WPR ALFA KFT. „ÉLMÉNYKONCERT– BAGOSSY BROTHERS COMPANY” PROMÓCIÓ SZABÁLYZATA

  Tovább az összes eseményhez

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  Vásárlási utalvány