Parkolás

Agria Park parkolás

Az Agria Park alagsorában található parkolóház 520 személygépkocsi kényelmes és biztonságos parkolására nyújt lehetőséget. A parkoló 0 órától 24-ig áll a vásárlók rendelkezésére.

Parkoló nyitvatartása: 0-24 óráig

Parkolási díjak

Az első 1 óra ingyenes!
Minden további megkezdett óra 300,- Ft.

Kedvezmények: Az Agria Mozi, a Plaza Fitness és a Chili Jóga látogatása esetén az első 3 óra parkolás ingyenes! (A kedvezményt az Agria Mozi, a Plaza Fitness és a Chili Jóga pénztáránál érvényesíteni szükséges!) Minden további megkezdett óra 300,- Ft.

Mozgáskorlátozottak számára a parkolás ingyenes! A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, használja a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket és távozás előtt mutassa fel mozgáskorlátozott parkolási igazolványát az Információs Pultnál.

Havi bérlet

30 napra érvényes havi bérlet: bruttó 15 000,- Ft Új bérletkártya vásárlása estén 1 500,- Ft kaució megfizetése kötelező. A bérletkártya elvesztése esetén bruttó 2 000,- Ft kártyapótlási díj fizetendő. A bérlet hétfőtől szombatig 9.30-tól 21.00-ig, vasárnap 9.30-tól 19.00-ig vásárolható meg az emeleti Információs Pultnál.

30 napnál rövidebb időszakra bérlet nem váltható.

A bérlet megvásárlásával bérleti jogviszony jön létre. A bérleti időszak alatt a szolgáltatás igénybevételének szüneteltetése nem jár a bérlet árának teljes, vagy időszakos visszatérítésével.

Számla

A parkolási díjra vonatkozó számlaigényét az információs pultnál elérhető, vagy az Agria Park weboldaláról letölthető Adatlap számla igényléshez elnevezésű nyomtatvány kitöltésével jelezheti. A kitöltött adatlapot az automatából kapott fizetési bizonylattal együtt leadhatja az Információs pultnál, illetve elküldheti postán a WPR Alfa Kft., 3300 Eger, Törvényház u. 4. címre, vagy e-mailben a penzugy@agriapark.hu e-mail címre. A számlát 1- munkanapon belül kiállítjuk és elküldjük a megjelölt címre. Tájékoztatjuk, hogy a hatályos törvényi előírások szerint számlát csak a 8 napnál nem régebbi fizetési bizonylat és pontosan kitöltött Adatlap ellenében tudunk kiállítani, a 8 napba a postán töltött idő is beleszámít.

Parkolójegy elvesztése

Elveszett jegy esetén a tényleges parkolási időre vonatkozó parkolási díjat kell megfizetni az Információs Pultnál. A tényleges parkolási díj meghatározása a rendszámazonosító funkcióval rendelkező parkolórendszer által rögzített időpont alapján történik.

Parkoló elhagyása

A parkolóból való kilépés akkor lehetséges, ha a vendég az ingyenes időszakokat meghaladó parkolás esetén a parkolási díjat a díjfizető automatánál kifizette.

Parkolási szabályzat (PDF)
Adatlap számla igényléséhez (PDF)

Gasztronómia - Agria Park

GASZTRONÓMIA

Kóstold meg a távol-keleti konyha ízeit a WOK n'Go étteremben!

Különleges fűszerezés, omlós húsok ropogós bundában és sok-sok zöldség biztosítja az utánozhatatlan ízélményt!

Éttermeink

Esemény / I. Agria Terra - Terrarisztikai kiállítás és vásár

Ha érdekelnek az egzotikus állatok, akkor mindenképpen itt a helyed május 5-én 10:00-16:00 óra között az Agria Parkban, ahol különleges fajokkal is találkozhatsz az AlphaZoo által szervezett I. Agria Terra kiállításon!

Az eseményen csak állatorvosi vizsgálattal és további engedélyekkel rendelkező élőlényeket találsz, mert számukra is a jólétük az első.

Ha valamelyik különleges állatba pedig beleszeretnél, az AlphaZooban megtalálsz mindent, ami a tartásukhoz és az ellátásukhoz szükséges.

Tovább az összes eseményhez

Iratkozz fel hírlevelünkre

Vásárlási utalvány