Heti akció a Biotechusa-ban!

Keresd 07.01-15. között 19 490 Forintos akciós áron a 100% Pure Whey (2270g) tejsavófehérje-komplexumot bromelain enzimmel, aminosavakkal, pálmaolaj-mentesen, édesítőszerrel a BioTechUSA szaküzletben.

Az akciós ár 2024.07.01-15. között a készlet erejéig érvényes minden ízesítésű 100% Pure Whey 2270g kiszerelésű termékre a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon. A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. A banán, bourbon vanília, eper, málnás sajttorta ízesítés tartrazint és alluravörös AC-t tartalmaz, amely a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvassa el a termékek címkéjén, vagy a www.biotechusa.hu termékoldalán lévő információt és figyelmeztetéseket! A törzsvásárlói program részletes szabályai az alábbi oldalon találhatóak.

Heti akció a Biotechusa-ban!
Gasztronómia - Agria Park

GASZTRONÓMIA

Kóstold meg a távol-keleti konyha ízeit a WOK n'Go étteremben!

Különleges fűszerezés, omlós húsok ropogós bundában és sok-sok zöldség biztosítja az utánozhatatlan ízélményt!

Éttermeink

Esemény / Élménykoncert az Agria Park vásárlóinak!

A Bagossy Brothers Company idén nyáron egy különleges koncerttel érkezik Egerbe, amely nem más, mint egy Élménykoncert az Agria Park vásáróinak!

Hogyan is zajlik majd ez?

 • Vásárolj legalább 15.000 Ft értékben egy napon belül 2024.07.10 - 08.10. között az Agria Park üzleteiben,
 • a vásárlás napján vedd át Tiszteletjegyed az Információs pultnál,
 • és találkozzunk augusztus 10-én este egy feledhetetlen Bagossy Brothers Company koncerten!
 • Most egy különlegességgel is készülünk: távolabbról érkező látogatóinkra gondolva 2024. július 10-től korlátozott darabszámban lehetővé tesszük Speciális Jegy online megvásárlását , amelyhez 15 000 Ft értékű Agria Park Vásárlási Utalvány jár, amelyet 2025. augusztus végéig le tudtok vásárolni az Agria Park üzleteiben.

  A Speciális Jegy 2024. július 10-én 10:00 órától lesz elérhető online. A belépéshez 10 éves kor alatt nem szükséges külön Tiszteletjegy.

  Az online megvásárolható Speciális Jegy ezen a linken érhető el: https://tixa.hu/bagossy-eger-2024

  Fontosabb információk a vásárlással kapcsolatban:

 • Nem jár több darab Tiszteletjegy abban az esetben, ha az egy nyitvatartási napon egy üzleten belül történt vásárlás összege eléri vagy meghaladja a 45 000 Ft-ot (azaz egy üzletben történő 45 000 forint értékű vásárlás esetén nem jár harmadik darab Tiszteletjegy), vagy egy üzleten belül kettőnél több vásárlást igazoló blokkot mutat be a vásárló.
 • Az Exclusive Change pénzváltó szolgáltatása nem minősül vásárlásnak.
 • Számlák befizetése (telefon, gáz- vagy vízszámla stb.) nem minősül vásárlásnak.
 • Kapunyitás: 19:00

  Az Élménykoncert időpontja: 2024.08.10. 20:30

  A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a promóció szabályzata alább olvasható,az adatvédelmi szabályzat itt, a házirend itt érhető el.

  A WPR ALFA KFT. „ÉLMÉNYKONCERT– BAGOSSY BROTHERS COMPANY” PROMÓCIÓ SZABÁLYZATA

  Tovább az összes eseményhez

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  Vásárlási utalvány