A franciák imádják a sóskaramellás édességeket, mi pedig imádjuk Párizst. Aktuális kalandorkávénkat a legendás Montmartre negyed inspirálta, a város bohém dombja, ahová kanyargós utcák és szűk lépcsősorok vezetnek, és évszázadok óta a művészek, kalandorok és persze a turisták egyik kedve.
Egymást érik errefelé a teraszos cafék és bisztrók, télen is ülhetünk az apró asztalok mellett a szabadban, és csipegethetünk egy kis édességet. A sóskaramella olyan alapanyagnak számít, amit szinte minden cukrászda kínálatában felfedezhetünk, legyen az macaron, trüffel, elegáns torta vagy a helyi kedvenc desszert, az éclair, az biztos, hogy sóskaramellás verzióban is létezik. Minket ezt a vidám, ínyencségekkel teli, a téli hónapokban is nagyon szerethető hangulatú környék inspirált évzáró kalandorkávénk megalkotására. A sóskaramella mellé fahéjas-pekándiós fűszerkeveréket adunk a tejeskávéhoz, hogy még izgalmasabb, ünnepi stílusú ízkalandot nyújtsunk. Nagy adag habbal szervírozzuk az elegáns metszett pohárba – mintha a Sacré-Coeur kupoláját formáznánk, és karamella öntettel, valamint fahéjas pekándióval díszítjük. Igazi évzáró-évindító ízbomba!
Kóstold meg a távol-keleti konyha ízeit a WOK n'Go étteremben!
Különleges fűszerezés, omlós húsok ropogós bundában és sok-sok zöldség biztosítja az utánozhatatlan ízélményt!
Dr. Bodnár Ágnes - Pazár Anna - Nagy Eszter közös akvarell kiállítása, Akvarellisták címmel új kiállítás nyílik az emeleten, a Hervis előtti közösségi térben. A kiállítás megnyitója: 2025. március 14. 17:00. A kiállítás megtekinthető 2025. április 9-ig.